Slideshow

 photo t_zps92b80f80.png

воскресенье, 2 ноября 2014 г.


Dragi baieti,
“Asteptati ca fetele sa inceapa conversatia?Nu vreti sa va cumpere si flori?”
Oare voi va intrebati ce simtim noi fetele cand suntem ignorate tocmai de voi?De voi ,cei pentru care am face orice numai ca sa primim putin atentie.Voi spuneti multe ,dar nu ne demonstrati nimic. Multe cuvinte ,putine fapte.
Iar noi fetele suntem acele fiinte fragile si care merita sa fie iubite ,protejate,puse intotdeauna pe pimul loc.Traim intr-o societate in care fetele fac intotdeauna primul pas urmand ca ele sa se distruga singure ,baietii facand ultimul pas intr-o relatie ( adica despartirea ) . Iar tot noi punem si cel mai marunt lucru la suflet si orice gest sau cuvant spus de voi e important.
Baietii nu inteleg feminitatea si nu o vor intelege vreodata.Ei nu inteleg cat e de greu sa fii fata.E greu,baieti.E aproape imposibil.Numai noi stim cum e sa plangi nopti intregi,sa te ineci in rauri de lacrimi.Numai noi stim cat de tare ne raniti uneori si cu toate astea,va iertam,pentru ca va iubim.Numai noi stim cum e sa te certi cu toata lumea pentru persoana iubita.Fetele sunt fiinte complexe,asta nu intelegeti voi.Noi fetele,chiar daca avem 16,25 sau 30 de ani avem nevoie de atentie si afectiune.Oricat am fi de reci,avem nevoie de cineva care sa ne incalzeasca.Noi fetele suntem fiinte complicate si indecise.Noi mergem la cumparaturi fiindca avem nevoie de o rochie,dar vedem o geanta draguta si ne cumparam pantofi.Noi,fetele suntem fiinte incapatanate si capricioase.Fetele sunt diferite dar la fel.Si toate isi doresc un singur lucru:iubire.O femeie implinita e o femeie care iubeste si e iubita.Ăsta e apogeul fericirii noastre. Iar cea mai mare greseala a noastra e ca ne implicam prea mult intr-o relatie. Nu va dati seama cat ne afecteaza o cearta si mereu dam vina pe noi chiar daca vina nu ne apartine .
Asteptati mereu mesaje dragute din partea noastra,dar voi cand aveti de gand sa faceti la fel pentru noi?Nu aveti idee cat de fericite suntem cand primim un mesaj in care ne spuneti ce simtiti pentru noi. Sa nu va fie frica sa va aratati latura sensibila, tocmai asta iubim cel mai mult la voi deci nu o ascundeti.Si nu asteptati sa vina o ocazie speciala pentru a face asta.Pe noi ne bucura si un banal mesaj de noapte buna sau de buna dimineata si vreti sa stiti de ce? Pentru ca asa ne dam seama ca va ganditi la noi ,ca va pasa.
Vorbiti cu noi ,povestiti-ne ce ai facut sau orice altceva vreti voi , orice prostie , orice lucru banal si cel mai important lucru faceti-va timp pentru noi.
Asadar, baieti iubiti-va fetele din tot sufletul ,iar ele vor fii ale voastre cu tot sufletul.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.